Creieu que és interessant el tema en el que es basa el PDR?

dimarts, 14 de febrer del 2012

Mitologia grega

Aquest mite succeeix a l’oest d’Anglaterra, no molt lluny de la ciutat de Devon. En un bosc que molta gent creu que és sagrat i hi ha sants enterrats i Déus, trobem un munt de mites diferents relacionats amb els pous, els arbres que hi ha al voltant...Explica que molta gent segueix creient en això i van a portar ofrenes als altars i als llocs que creuen sagrats per alguna història.

La llegenda diu que abans, fa més de 100 anys, en aquell lloc hi brollava una aigua molt bona i molt pura, que provenia, segons ells, de la màgia de l’interior de la terra.

Com a resultat d’això, l’aigua ha tingut un paper destacat en mites, folklores i rituals sagrats en molts llocs del món i moltes cultures (sobretot en llocs àrids), on el més apreciat regal que tenen és aquest, l’aigua.

En aquesta història podem veure la importància de les aigües subterrànies, també des de l’antiguitat, quan de l’únic lloc d’on podrien treure l’aigua era d’aquests pous o de les fonts que sorgien gràcies a les aigües subterrànies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada